(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich ta’limda o’yin texnologiyalaridan foydalanish va bu texnologiyadan foydalanishning foydali tomonlari haqida so’z boradi. Bundan tashqari dars jarayonida qo’llanilishi mumkin bo’lgan samarador o’yinlardan ham namunalar keltirilgan.