(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Qazilma organizmlar qoldiqlari, ularning saqlanish tarixlari haqida ma`lumotlar, qadimiy geologik davrlardagi oʻsimliklarning qoldiqlari haqida tavsiflar