(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada oliy ta’lim, kasb-hunar maktablari, kollejlar va texnikum o’quvchilariga Texnogen tusdagi favqulotda vaziyatlar to’grisidagi malumotlar ularni tasnifi va tavsifini o’rgatish, o’z vaqtida qanday oldini olish xaqida. O’qituvchilarga metodik ko’llanma sifatida tavsiya etiladi.