(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Мақолада кооперацияни ривожлантиришда саноат кластерининг аҳамияти ҳамда саноат кластерида мувофиқлаштириш механизмларининг ривожланиш даражасини баҳолаш кўрсаткичлари ва мезонлари ҳақида фикр юритилган.