(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada qishloq, o`rmon va baliqchilik xo`jaligi tarmog’i yalpi qo’shilgan qiymatining shakllanishiga investitsiyalarnng ta’siri regression tahlil usuli orqali tadqiq etilgan. Avtoregressiya modeli tuzish orqali qisqa va uzoq muddatli istiqboldagi o’zgarishlar haqida xulosalar qilingan.