(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Кунгабоқарнинг янги тезпишар, серҳосил “Машъал F1 дурагайи” нинг морфологик ва қимматли хўжалик белги хусусиятлари ҳамда агротехнологияси ҳақида қисқача маълумотлар берилган..