(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Umumiy o‘rta ta’lim maktablarida o‘quvchilarga adabiyot o‘qitishda innovatsion texnologiyalarni qo‘llash an’anaviy pedagogik yondashuvlarni tubdan o‘zgartirish imkoniyatiga ega. Ushbu maqola ushbu texnologiyalarning adabiyot ta’limiga ta’sirini o’rganadi, ularning o’quvchilarning faolligini, tushunish va tanqidiy fikrlash qobiliyatlarini oshirishdagi rolini o’rganadi. Adabiyot tahlili va empirik tadqiqotlar kombinatsiyasi orqali ushbu tadqiqot adabiyot sinfida texnologik vositalarni integratsiyalash bilan bog’liq foyda va muammolarni ta’kidlaydi