(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada ekologik xavflarni kamaytirishga yo‘naltirilgan aqlli transport tizimlarining shaharlarda joriy qilish istiqbollari tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari ko‘rsatadi, bunday tizimlar transport oqimini optimallashtirib, havoning ifloslanishini sezilarli darajada kamaytirishi mumkin.